Přísada proti únikům oleje Moje Auto Engine Doctor 444 ml

ENGINE DOKTOR je prostředek nejvyšší kvality, který lze použít ve všech typech motorů. Snižuje spotřebu oleje do značné míry tím, že snižuje dýmení. Utěsňuje pístní kroužky, díky čemu zvyšuje kompresní tlak a tlak oleje. 

  • Vaše cena: 118  / ks
  •  98  bez DPH
+ - ks
Název Poznámka Dostupnost Cena s DPH Cena bez DPH
Pobočka P10 Malešice Skladem na pobočce, k dispozici v otevírací době, PPL 1-2 dny 0 ks 105  87  bez DPH
Externí Sklad 1 Objednávka PO-PÁ do 16:55, dodání Praha 1-2 pracovní dny, PPL 2-3 pracovní dny 6 ks 118  98  bez DPH

Popis produktu:

ENGINE DOKTOR je prostředek nejvyšší kvality, který lze použít ve všech typech motorů: nových nebo starých, vysokotlakých (diesel), benzínových, LPG nebo CNG. Lze ho použít i v motorech přeplňovaných turbodmychadlem. Je mísitelný se všemi typy minerálních, polosynteických a syntetických olejů. Lze ho také použít pro diferenciály a převodovkami s převodovými oleji třídy GL-5. ENGINE DOKTOR se doporučuje zejména u motorů pracujících pod velkým zatížením nebo v extrémních podmínkách (městský provoz nebo dodávkové automobily). Efektivně zvyšuje účinnost motoru. Snižuje spotřebu oleje do značné míry tím, že snižuje dýmení. Utěsňuje pístní kroužky, díky čemu zvyšuje kompresní tlak a tlak oleje. Obnovuje výkon a akceleraci. Při použití v novém motoru plní ochrannou funkci. Díky svým mazacím vlastnostem výrazně snižuje tření a zvyšuje životnost motoru.

Způsob požití:

Přípravek je třeba nalít do zahřátého motoru. Jedno balení použijte na asi 4 litry motorového oleje. V případě velké spotřeby oleje používejte 2 balení. Používejte při každé výměně oleje.

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí.

  • Váha (gr):400

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.