Čistič kontaktů ve spreji 250 ml TECMAXX

Moderní, rychle působící přípravek pro čištění elektrických kontaktů, součástek a zařízení. Byl vyvinut tak, aby po aplikaci nezanechával usazeniny a nezanechával stopy. Velmi účinně odstraňuje mastnotu, nečistoty, zakalení a různé usazeniny ze zapalovacích svíček a jiných elektrických zařízení.

  • Vaše cena: 2 496  / ks
  •  2 063  bez DPH

Nakupujte hned, plaťte pak! Díky službě platimpak.cz. Je to jednoduché, v košíku jen vyberete způsob platby PlatímPak!

Název Poznámka Dostupnost Cena s DPH Cena bez DPH
Externí Sklad 1 Objednávka PO-PÁ do 16:55, dodání Praha 1-2 pracovní dny, PPL 2-3 pracovní dny 0 ks 2 496  2 063  bez DPH

Čistič kontaktů ve spreji 250 ml TECMAXX

Popis produktu:

Moderní, rychle působící přípravek pro čištění elektrických kontaktů, součástek a zařízení. Byl vyvinut tak, aby po aplikaci nezanechával usazeniny a nezanechával stopy. Velmi účinně odstraňuje mastnotu, nečistoty, zakalení a různé usazeniny ze zapalovacích svíček a jiných elektrických zařízení. Usnadňuje zapalování motoru, zajišťuje správnou funkci elektrického systému. Přípravek je určen k profesionálnímu použití. Vyznačuje se vysokou kvalitou. Všestrannost a účinnost jsou dalšími výhodami tohoto produktu. Často jej používají zkušení odborníci v práci i v domácnostech při provádění drobných prací.

Balení: sprej 250 ml

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.